Baska Voda – Baska Voda – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Baska Voda – Baska Voda – Dalmatië

Op een kleine heuvel met uitzicht op het centrum van het dorp van de bekende toeristische badplaats Baska Voda, is dit mooi en functioneel ingericht appartement gelegen. Hier vind je een keuken en woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en twee balkons, waarvan een met een panoramisch uitzicht op de haven en de omliggende eilanden, het andere balkon heeft uitzicht over het Nationaal Park Biokovo. Ontspan op het prachtige kiezelstrand en geniet van de zon en de zee in de mediterrane omgeving. Zeer aan te bevelen zijn de tavernes en restaurants met regionale specialiteiten van Dalmatië.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Baska Voda
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Baska VodaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie