Bacinska jezera – Bacinska jezera – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Bacinska jezera – Bacinska jezera – Dalmatië

Dit appartement ligt direct aan de Bacina-meren op de eerste verdieping. Er zijn drie slaapkamers, een woonkamer met keuken en eethoek en een badkamer. Op het ruime terras zult u zeker het grootste deel van uw tijd doorbrengen met genieten van het uitzicht op de meren. Het strand aan het meer ligt op slechts ongeveer 10 meter afstand. Bacina is een rustige Dalmatische plek met veel dingen te doen in de omgeving. Geniet van een actieve en leuke vakantie en maak uitstapjes naar Dubrovnik, het eiland Korcula en Mostar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Bacinska jezera
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Bacinska jezeraDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie